Elorregi auzoko jaien ospakizunak apirilaren 25ean, 26an, 27an, 28an eta maiatzak 3an egingo dituzte. 18:00 Plaza garbiketa eta txopuaren igoera. Horrekin batera, txafleruak. 20:00 Afaria.
Elorregi auzoko jaien ospakizunak apirilaren 25ean, 26an, 27an, 28an eta maiatzak 3an egingo dituzte. 14:30 Auzo-bazkari girotua: A.M. Peñagarikano, Maider Arregi eta Ane Zuazubiskar bertsolariekin eta Manu Iztueta soinujolearekin 19:00 Kontzertu akustikoa elkartean: Nebar. Bazkarian izena emateko azken eguna, apirilak 20. Sozidadean bertan edo 604 14 47 32 zenbakian eman beharko da izena. Egunean bertan ordaindu behrako da: 35 euro.
Elorregi auzoko jaien ospakizunak apirilaren 25ean, 26an, 27an, 28an eta maiatzak 3an egingo dituzte. 10:30 Meza. 11:00 Pilota partiduak eta Moises Azpiazu dantza-eskolako gaztetxoen dantzak. Ostean, pintxoak eta salda elkartean.
Elorregi auzoko jaien ospakizunak apirilaren 25ean, 26an, 27an, 28an eta maiatzak 3an egingo dituzte. 19:00 Meza. Bukatzerakoan, txafleroak. 20:00 Afaria.
Gaur hasiko dira eta hau da eguneko egitaraua: 11:00etan meza nagusia, ostean pilota txapelketako finalaurrekoak; 12:00 luntxa eta dantzak; 17:00 haur jolasak; 19:00 txorimaloak.
Gaurko egitaraua: 11:00 Auzoko toponimiaren aurkezpena; 12:30 Erleek duten garrantzia eta beraien produktuen dastaketa, ezti faltsuak nola ezagutu; 18:45 kalejira Olabartara mamuarekin, Artxubi baserritik hasita; 19:00etan txorimaloak; 22:00etan kontzertuak Inguma, Nize, Hamarratz eta DJ Merlei. Autobus zerbitzua egongo da 21:30etatik 03:00etara.
14:00 auzo-bazkaria eta omenaldia, bertsolari eta trikitilariekin –Mendiluze eta Zubeldia + Izer eta Alabier–; 19:00 erromeria, Izer eta Alabier.
Kontzertuak frontoian: Larru Beltzak, Garratz eta Hamarratz erromeria. Gero, pintxada kolektiboa.
Gaurko egitaraua: krosa, 10:30ean LH1-2, 10:50ean LH 3-4, 11:10ean LH 5-6; 12:00 Pilota txapelketako finala eta sari banaketa; 16:00 Mus txapelketa, eta, bukatzeko, boletoen zozketa.
09:00etan Makilakortara irteera. 14:30ean Herri bazkaria. 19:00etan Kontzertuak: Kremallera eta Glutenbakuak.