Ford Mugarrik ez zuen aukerarik izan Casablancaren kontra: 24-30

Mireia Bikuña 2014ko mar. 9a, 11:47
Hirugarren lekuaren bila, partidu ikusgarria jokatu zuten biek ala biek Iturripen. Baina, zaragozarrak arrasatearrak baino maila bat gorago daude, eta hori agerian geratu zen kantxan eta markagailuan. Hasieratik bukaerara menderatu zuen norgehiagoka Casablanca taldeak.

Lehen zatia oso parekatua izan zen. Zaragozarrak beti egon ziren aurretik, baina etxekoek berdintzea lortu zuten atsedenaren aurretik: 13-13.

igarrenean apurtu zen partidua Casablancaren alde. Hamargarren minutua bete orduko lau goleko errenta hartu zuten (15-19). Esfortzu handiarekin, etxekoak gol bakarrera ipini ziren (22-23).  Baina ezin izan zioten buelta eman markagailuari.