UDAk lehen minutuetan sartutako bi golei esker menderatu zuen Anaitasuna (2-0)

Jokin Bereziartua Lizarazu 2014ko mar. 2a, 16:10
Julen Zaitegi UDAko aurrelaria jokoan; atzo ere gola egin zuen.
Azken boladan inork ezin du UDA menderatu. Ezta duela gutxira arte liderra izan den Anaitasunak ere. Atzo azkoitiarrak ez ziren behar den tentsioarekin zelairatu, eta garesti ordaindu zuten. Izan ere, 4. minuturako 2-0 irabazten zihoan etxeko taldea.

Ezin hobeto hasi zen lehia UDArendako: 4. minuturako 2 eta 0 ziren aurretik. Bigarren minutuan Julen Zaitegik egin zuen gola –bolada onean dago Zaitegi bera ere–: Anaitasunako defentsa baten akats bat aprobetxatu zuen aurrelari arrasatearrak area barruan 1-0ekoa egiteko. Hori gertatu eta berehala etxekoen bigarrena heldu zen: Iker Sanchezek bizkarra hartu zion hegaleko defentsari eta Anaitasunako jokalariak bultzatu egin zuen; penaltia adierazi zuen epaileak, barrura Sanchezek.

Kronika osoa eta Gorka Valle entrenatzailearen balorazioa bihar, asteleheneko Goiena paperean.