HEMEN DEBAGOIENA

Egunero 1.000 ogi egiten dituen Ogizun lantegia ezagutzen

Iñigo Barrena Kortabarria 2023ko urr. 5a, 11:47

Debagoienean egina tarte berriak, bailarako enpresek ekoiztutako produktuak ezagutzera emango ditu. Lehen atal honetan, Ogizunek Zubillagan duen lantegian ogia eta bestelakoak nola egiten dituzten erakutsi du Joseba Lamariano okinak.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak