Ezezaguna bezain osasungarria den elikagai bati buruzko erreportajea jaso du Elikatu saioaren 11. atalak: moxal haragia. Moxalak gizentzen dituen Koldo Iñurrategirekin, bere haragia saltzen duen Jesus Odriozola harakinarekin eta dituen onurak ezagutzen dituen Amaia Diaz de Monasterioguren dietista-nutrizionistarekin izan da saioko lantaldea, Oñatin. Errezetaren tartean, bestalde, azenario bizkotxoa egiteko jarraibideak erakutsi ditu Naiara Uriarte elikadura-kontsultoreak.
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.