Dani Lasa: "Denetik daukagun garai honetan beharko genuke hasi orotarik jaten eta orekatuago jaten"

Larraitz Zeberio Lekuona 2022ko mai. 17a, 18:00

Lehen mailako sukaldaria da Dani Lasa oiartzuarra, eta Arrasaten izan berri da Goienagusik gonbidatuta. Askotariko gaiak izan ditu hizpide; elikagaien produkzioa, kozinatzeko moduak, kozinatzeko tresneria berriak… Baita ere produkzio masiboa, sukaldaritza etikoa… Goi-mailako sukaldaria da. Michelin saria jaso berri du Haroko Nublo jatetxean.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak