Ihauterietan prestatu ohi diren torradak, modu berezian eginak

Hasier Larrea 2022ko ots. 14a, 20:03

Ogi lehorrarekin egin ordez, brioxe ogiarekin prestatzen dute Hotel Mondragon jatetxean postre goxo hau. Aratusteetako otorduak borobiltzeko errezeta aurkeztu du Jokin Arroyo sukaldariak.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak