Euskalduna mendean hartuta (4-0), bide onean segitzen du Bergarak

Jon Irizar Aranguren 2021ko aza. 30a, 17:15

Duela hilabete sailkapenaren zuloan zegoen Bergara, zortzi jardunalditan garaipen bakarra eskuratuta. Udazkenaren etorrerak, baina, on egin die mahoneroei; azken lau jardunaldietan hiru garaipen eskuratu dituzte, eta sailkapenaren erdialdean kokatu dira.

Euskalduna izan zuten zapatuan aurkari, eta eguraldiak zein zelaiaren egoerak guztiz baldintzatu zuen norgehiagoka. Lehen zatian indarrak parean izan arren, aurretik egin zuten bergararrek aldageletarako bidea (1-0). Bigarren zatian, ordea, nagusi izan ziren, eta hiru gol gehiago sareratu zituzten epaileak azken txistua jo zuenerako (4-0). Eibarren aurka jokatuko dute asteburu honetan, Unben.