Joxe Mari Aizega: "Munduan ez da Basque Culinary Centerren modukorik, ez behintzat gure ekosistema bezalakorik"

Eneko Azkarate Laspiur 2021ko mai. 19a, 10:00

Basque Culinary Centerrek, Mondragon Unibertsitatearen Gastronomia Zientzien Fakultateak, 10 urte betetzen ditu aurten. 10 urte goi mailako sukaldariak eta gastronomiaren profesionalak hezten. Joxe Mari Aizega zuzendariak aztergai ditu urte hauetan egindakoak eta aurrera begirakoak. Lortu duten aliantza publiko-pribatua nabarmendu du.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak