Nerea Segura: "Sukaldean aritzeari garrantzia eman nahi diogu, gero antzematen delako tratamenduetan"

Txomin Madina Milikua 2020ko uzt. 16a, 12:36

Nutrizioa, ikerketa eta diabetesa batzen ditu Basque Culinary Centerrek martxan jarritako 'Sukalmena' proiektuak. Elikagaiak sukaldean prestatzeko modu osasungarriak aztertu nahi dituzte, eta horretarako 2. motako diabetesa eta gainpisua duten boluntarioen bila dabiltza.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak