HEMEN DEBAGOIENA

Joxe Mari Aizega: "Jatetxe bakoitza mundu bat da eta lan bat egin beharko dute gomendioak bakoitzaren errealitatera egokitzeko"

Txomin Madina Milikua 2020ko mai. 8a, 17:00

Basque Culinary Centerrek eta Euro-Toquesek elkarlanean 'Jatetxeetako zerbitzuentzako eta prebentziorako COVID-19 Protokolo Berezia' izenekoa landu dute. Bertan, jatetxe baten alor guztietarako gomendioak jaso dituzte; eta sarean jarri eta bi egunera, 9.000 deskarga izan ditu. Basque Culinary Centerreko zuzendari Joxe Mari Aizegak eman ditu azalpenak.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak