Aizpea Oihaneder: "Sukaldari izatea bizitzeko modu bat da"

Ttap aldizkaria 2020ko mar. 12a, 09:28

Aizpea Oihaneder donostiarrak txiki-txikitatik jakin zuen lapiko artean bizi nahi zuela. Gaur egun, Xarma Cook And Culture jatetxeko sukaldaria da Xabi Diezekin batera. Bere ibilbideaz eta sukaldea bizitzeko moduaz aritu gara hizketan.

Elkarrizketa hau Ttap aldizkariaren Bizkaiko edizioaren 50. zenbakian argitaratu da.

Egin 'Ttap'

Ttap aldizkari digital interaktiboa doan deskargatu daiteke iOS zein Android gailuetan, astero astero Gipuzkoa eta Bizkaiko edizioak kaleratzen dira. Elkarrizketa guztiak primizian aplikazioan.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak