'Elikatu' 11. saioa: moxal haragia eta azenario bizkotxoa

Goiatz Arana Begiristain 2018ko eka. 12a, 15:47

Ezezaguna bezain osasungarria den elikagai bati buruzko erreportajea jaso du Elikatu saioaren 11. atalak: moxal haragia. Moxalak gizentzen dituen Koldo Iñurrategirekin, bere haragia saltzen duen Jesus Odriozola harakinarekin eta dituen onurak ezagutzen dituen Amaia Diaz de Monasterioguren dietista-nutrizionistarekin izan da saioko lantaldea, Oñatin. Errezetaren tartean, bestalde, azenario bizkotxoa egiteko jarraibideak erakutsi ditu Naiara Uriarte elikadura-kontsultoreak.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak

Erantzuteko, izena emanda egon behar duzu eta horretarako baimenak eduki behar dituzu. Sartu komunitatera!