'Elikatu' 6. saioa: garagardoa egiteko prozesua eta garagar, baba zuri eta barazki erregosiaren errezeta

Goiatz Arana Begiristain 2018ko mai. 7a, 14:45

Mikel Irazabal garagardogile elgetarra edari horren gainean ariko da oraingo saioan. Garagardoaren ekoizpen prozesua eta etxean egiteko jarraibideak azalduko ditu eta baita beste hainbat kontu ere: garagardo mota bakoitza zein jakiri laguntzeko den aproposa, adibidez. Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak garagar, baba zuri eta barazki erregosia nola egin erakutsiko du.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak