'Elikatu' 3. saioa: edari begetalen gaineko erreportajea eta piper hummusaren errezeta

Goiatz Arana Begiristain 2018ko api. 16a, 15:05

Batetik, Itziar Bartolomek edari begetalak etxean bertan eta modu errazean nola egin erakutsiko du; horretan aditua da bera. Eta bestetik, Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak piper hummusa egiteko jarraibideak azalduko ditu.

Erlazionatuak

'Elikatu' erreportajea: edari begetalak

Goiatz Arana Begiristain 2018 api 18 Debagoiena

'Elikatu' errezeta: piper hummusa

Goiatz Arana Begiristain 2018 api 18 Debagoiena

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak