'Elikatu' 2. saioa: Jakion enpresari buruzko erreportajea eta arroz risotoa seitanarekin errezeta

Goiena telebista 2018ko mar. 26a, 18:19

Bigarren saio honetan Debagoieneko baserrietako lehengaiak erabiliz kontserbak egiten dituen Jakion enpresa ezagutuko dugu. Bestalde, errezeta tartean, Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak arroz risotoa seitanarekin eta perretxikoekin egiten erakutsiko digu.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak