'Elikatu' 2. saioa: Jakion enpresari buruzko erreportajea eta arroz risotoa seitanarekin errezeta

Bigarren saio honetan Debagoieneko baserrietako lehengaiak erabiliz kontserbak egiten dituen Jakion enpresa ezagutuko dugu. Bestalde, errezeta tartean, Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak arroz risotoa seitanarekin eta perretxikoekin egiten erakutsiko digu.

Erlazionatuak

'Elikatu' erreportajea: Jakion

Leintz Gatzaga

Kontserbak egiten ditu Jakion enpresak, bertako eta garaiko lehengaiekin. Leintz Gatzagan bota zituen sustraiak 1997an eta proiektua handituz doa, ...
'Elikatu' errezeta: arroz risotoa seitana eta perretxikoekin

Debagoiena

Garitik datorren proteina begetala da seitana, okelaren antz handia duena. Horrekin eta perretxikoekin, arroz risotoa prestatu du, oraingoan, Naiar...

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.