'Elikatu' 1. saioa: ogiari buruzko erreportajea eta miso zoparen errezeta

Jan-edanak izango dira 'Elikatu' saioaren ardatz. Lehenengo saio honetan Mireia Alberdi dietistarengana joko dugu gure eguneko dietan asko erabiltzen den jaki bat hobeto ezagutzeko: ogia. Bestalde, Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak plater osasungarriak prestatzen erakutsiko digu errezeten tartean; gaurkoan Miso zopa egingo du. 

Erlazionatuak

'Elikatu' erreportajea: ogia

Debagoiena

Ogiari buruzko erreportajearekin estreinatu da Elikatu saioa. Mireia Alberdi dietistak ogi mota ezberdinak, ogia egiteko erabiltzen diren lehengaia...
'Elikatu' errezeta: miso zopa

Debagoiena

Miso zopa. Horixe izan da Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak Elikatu saio berrirako aukeratu duen lehen platera. Zopa hori nola egiten den erak...

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.