'Elikatu' 1. saioa: ogiari buruzko erreportajea eta miso zoparen errezeta

Jan-edanak izango dira 'Elikatu' saioaren ardatz. Lehenengo saio honetan Mireia Alberdi dietistarengana joko dugu gure eguneko dietan asko erabiltzen den jaki bat hobeto ezagutzeko: ogia. Bestalde, Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak plater osasungarriak prestatzen erakutsiko digu errezeten tartean; gaurkoan Miso zopa egingo du. 

Erlazionatuak

'Elikatu' erreportajea: ogia

Debagoiena

Ogiari buruzko erreportajearekin estreinatu da Elikatu saioa. Mireia Alberdi dietistak ogi mota ezberdinak, ogia egiteko erabiltzen diren lehengaia...
'Elikatu' errezeta: miso zopa

Debagoiena

Miso zopa. Horixe izan da Naiara Uriarte elikadura kontsultoreak Elikatu saio berrirako aukeratu duen lehen platera. Zopa hori nola egiten den erak...

GOIENA KLUBEKO BAZKIDETZA %30 MERKEAGO

Goiena Komunikazio Taldeko hedabideek lehentasunezko mezenasgo jarduera izendapena dute. Ondorioz, Goiena Klubeko bazkide baldin bazara zerga onurak ezarriko zaizkizu Goienari egin diozun ekarpenarengatik.

Goiena Klubeko bazkidetza kuota %30 merkatuko zaizu errenta aitorpena egiterakoan.

BAZKIDE EGITEKO, DEI EGIGUZU: 943 25 05 05 edo egin klik hemen.


Zerga onurak izateko datuak bete