Onddoak, bakailaoa eta sagarra, XVIII. Jardunaldi Gastronomikoen ardatz

Txomin Madina Milikua 2014ko urriaren 15a

Gaurtik hasita, abian da Debagoieneko Jardunaldi Gastronomikoen 18. aldia. Onddoak, bakailoa eta sagarra dira edizio honetan parte hartuko duten zazpì jatetxeen menu berezi guztietan agertuko diren produktuak; jardunaldien bueltan, hainbat tailer eta bisita gidatu ere antolatu dituzte.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak