Arroza, hiru minutuan prest

Julen Iriondo 2014ko eka. 16a, 15:59
Bergarako Kortazar taberna edukitako Migel Mendibilek arroz berezia prestatu digu oraingoan. Arroza piperrekin eta txanpinoiekin, presio lapikoan, hiru minutuan.

Aurrez behar du plater honek denbora apur bat, baina behin presio lapikoan pitorroa igotakoan nahikoa dira hiru minutu.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak