Arrasateko Auzo Lagun enpresan ate irekiak egin dituzte. Instalazioak erakutsi eta zela lan egiten duten azaldu dute bertako langileek. Gaur egun, Arrasatetik 15.000 menu inguru irteten dira egunero eta Euskadiko kolektibitateetako sukaldaritza enpresen elkartean, berriz, 145.000 menu egiten dituzte egunero.
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak