Tomatearen Astea ospatzen hasi dira Aretxabaletan eta gaurtik irailaren 10era bitartean, Aretxabaletako tomatearekin egindako pintxoak dastatzeko aukera egongo da herriko sei osatutan. Hain zuzen ere, Berri, Iosu, Aretz, Gurea, Akategi-Exprex eta Hirusta jatetxean. Azken honetako arduradun eta sukaldari nagusi den Ibai Luelmok tabernan izango duten pintxoa prestatu du Uda Giroan saiorako.
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.