Aretxabaletako "mozkorra" tomatea ezagunago egin nahi dute

Amaia Txintxurreta Guridi 2012ko urr. 19a, 11:11
None

Euskadiko kata saioan goxoena zela esan zuten epaileek eta oso estimatua da leku askotan. Slow food mugimenduak Aretxabaletako tomatea bere babespean hartu du, izan ere, galtzeko arriskuan zegoen tomate klase hori. Eta orain Antzuolako Lapatza baserrian, Itziarren edota Zarautzen ere ekoizten dute.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak