HEMEN DEBAGOIENA

Eusko Label haragia osagai nagusia hanburgesa pintxoetan

Aitor Agiriano 2017ko uzt. 4a, 16:04

Eusko Label haragiarekin egindako hanburgesa pintxoak arrakasta handia izan zuten Herriko plazan. Herritar ugari batu ziren parrillen inguruan, pintxoa jateko gogotsu.

Erlazionatuak

Eusko Label parrillada

Aitor Agiriano 2017 uzt 02 Aramaio

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak