Tomas Larrañaga: "Gero eta barazki eta belar gehiago jaten dira entsaladan"

Maider Arregi 2021ko api. 1a, 15:00

Pak choi deritzon azalore txinatarra, azalore berdea, kala, tirabeque lekalea eta beste hainbat barazki dagoeneko azokatan ikusten eta saltzen hasiak dira. Antzuolako Lapatza baserriko Tomas Larrañagak horien berri eman du.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak