Eusko Label produktuen dastatzea, Goikobalu abesbatzaren laguntzarekin

Aitor Agiriano 2019ko eka. 26a, 14:07

Aurten ere, jaietako azken festa egunean, Eusko Label produktuak dastatzeko aukera izan da Herriko Plazan. Mokadutxo bat jateaz gain, sagardoz, ardoz, urez edo freskagarriz estarraia bustitzeko aukera ere izan dute gerturatu diren lagunek. Hala, pintxoaren truke ordaindutako dirua urtean zehar abesbatzak dituen beharrei aurre egiteko erabiliko dute.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak