Platernagusi

Pintxoak, errazioak eta plater nagusiak

Mondragon hotela jatetxea ( Arrasate )

PINTXOAK 

Patata-tortilla 2 

Hegaluzea 2.5 

Urdaiazpikoa 2.5 

Urdaiazpiko-tortilla 2.5 

Bakailao-tortilla 2.5 

Mini Hanburgesa 2.7 

Begetala oilasko paparrarekin 2.7

 Urdaiazpiko kroketak (2 unit) 2 

ERRAZIOAK (13:00-15:00 / 19:30-22:00) 

“Etxe Zuri” Idiazabal gazta 12 

Urdaiazpiko kroketak (8 unit) 8 

Urdaiazpiko-tosta 6 

Rabak berakatz freskodun maionesarekin 9

 Olagarro errea, berakatz-patata zopa eta lepape erruloak 18

 Onddoen nahaskia 14 

``Gamba Cristal´´ arrautza frijituarekin 12

PLATER NAGUSIAK (13:00-15:00 / 19:30-22:00) 

“Carrasco” urdaiazpiko iberikoa kristalezko ogiarekin 22

 Txipiroi tipuleztatuak Pelaio estilora 17

 Legatz arrautzeztatua baratxuri-maionesarekin 17

 Entrekota pikillo eta patata frijituekin 17

“Carrasco” txerri iberiar masailen gisatua 16 

Azpizuna txingarretan barazkitxo salteatu eta patata pure arinarekin 22

Euskal Burger pikillo saltsa, Idiazabal gazta, iberiar paparra eta patata frijituekin 10

Behi zaharraren txuleta txingarretan (500 g) patata frijituekin 19