Mondragon hotela jatetxea ( Arrasate )
PINTXOAK
Patata-tortilla 2
Hegaluzea 2.5
Urdaiazpikoa 2.5
Urdaiazpiko-tortilla 2.5
Bakailao-tortilla 2.5
Mini Hanburgesa 2.7
Begetala oilasko paparrarekin 2.7
Urdaiazpiko kroketak (2 unit) 2
ERRAZIOAK (13:00-15:00 / 19:30-22:00)
“Etxe Zuri” Idiazabal gazta 12
Urdaiazpiko kroketak (8 unit) 8
Urdaiazpiko-tosta 6
Rabak berakatz freskodun maionesarekin 9
Olagarro errea, berakatz-patata zopa eta lepape erruloak 18
Onddoen nahaskia 14
``Gamba Cristal´´ arrautza frijituarekin 12
PLATER NAGUSIAK (13:00-15:00 / 19:30-22:00)
“Carrasco” urdaiazpiko iberikoa kristalezko ogiarekin 22
Txipiroi tipuleztatuak Pelaio estilora 17
Legatz arrautzeztatua baratxuri-maionesarekin 17
Entrekota pikillo eta patata frijituekin 17
“Carrasco” txerri iberiar masailen gisatua 16
Azpizuna txingarretan barazkitxo salteatu eta patata pure arinarekin 22
Euskal Burger pikillo saltsa, Idiazabal gazta, iberiar paparra eta patata frijituekin 10
Behi zaharraren txuleta txingarretan (500 g) patata frijituekin 19