"Gabonetarako produktu izarra foie gras osoa da, 200 gramoko micuit-a, eta santamasetarako, txistorra. 2015ean Donostian Euskadiko txistor onenaren saria irabazi genuen, eta aurten berriro aurkeztuko gara. Aitak duela 50 urte sorturiko errezeta bera erabiltzen dugu gaur egun", dio Zubiak. Bestalde, herritarrak "herriko dendetan eta bertako produktuak erostera animatzen" ditu: "Azkenean, aberastasuna herrian geratzen delako".
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak