"Gozotasunez eta mimoz prestatzea da gakoa"

Txomin Madina Milikua 2020ko abe. 14a, 09:30

Bergarako Itsas Eder arrandegiko Miren Elorriaga.

Gabonei begira, "bisigua, legatza, kokotxak, almejak, mariskoa... Urtean zehar hainbeste saltzen ez diren kapritxoak, gauza bereziagoak" dituzte Bergarako Itsas Eder arrandegian.

"Produktu onena, freskoena, prezio onenean saltzen saiatzen gara, eta gozotasunez egiten dugu, mimoz prestatuta", azaldu du Miren Elorriagak.Arrandegian 40 urteko esperientzia du: "18 urterekin hasi nintzen, eta jendeak saltzailearekin duen kontaktua baloratzen du. Gertukoak garelako gustuko du jendeak Itsas Eder".

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak