Paella, herri bazkariko protagonista

Aitor Agiriano 2017ko abu. 17a, 20:09

Goizeko lehen orduan herriko plazan bazkaltzeko lekua hartu eta gero, eguerdian, lerro luzea osatu da Durana kalean zehar. 70 kilo arroz erabili dituzte bertan prestatu duten paella egiteko. Ogia eta edatekoa norberak eramanda, dohakoa izan da paella. Lerro amaierakoak dastatu nahaian gelditu badira ere, umore onez bildu dira familia eta kuadrillak mahaiaren bueltan.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak