Erritmoa ezin hartu ibili zen Aloña (23-27)

Nekane Muñoz Poza 2021ko urr. 31a, 10:58

Aloñako jokalaria erasoan, artxiboko irudia.

Eharialdeak erritmo bizia jarri zion partiduari hasieratik eta nahiko erraz irabazi zuen partidua. Lo kantxaratu ziren oñatiarrak, partiduari erritmoa ezin hartu eta konturatu orduko maldan gora jarri zitzaien partidua.

Bederatzi goleko aldea lortzera heldu ziren Eharialdekoak, hala ere, atsedenaldira 11-15eko emaitzarekin joan ziren. Ostean partiduaren gidoia ez zen askorik aldatu, aurkariak erasoan azkar eta fin ibili ziren baloia mugitu eta hutsuneak bilatuta Aloñakoen defentsan. Azken 5 minutuetan erritmoa pixka bat moteldu zen eta markagailuan apur bat gerturatzea lortu zuten etxekoek.