Ogia egiteko prozesua, urratsez urrats

Txomin Madina Milikua 2017ko abe. 17a, 19:49

Turismo Bulegoak antolatuta, Errota martxan, labea bero-bero izeneko egitasmoa egin dute goizean Oñatin 30 lagunen parte-hartzearekin. Lehenengo, Turismo Bulegoan dagoen XV. mendeko errotaren funtzionamendua ezagutu dute; eta ondoren Irazola okindegira joan dira,  Mikel Uribetxeberriaren eskutik ogia nola egiten den jakiteko.

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak