Ikastaroan 13 lagunek parte hartu dute eta bertakoak eta eguneroko bizimoduan prestatzeko moduko jakiak prestatzen ikasi dute: Paella, piper beteak, untxia era desberdinetan nola prestatu, patatak errioxar erara...
Bide batez, antolatzaileek eskerrak eman nahi dizkiete Zahar eta Gazte Elkarteko eta irakasle lanetan aritu diren Iñaki Larrañaga eta Jose Ramon Arakistaini eta Zuloa Elkarteari eskainitako laguntzagatik.
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak