Irailaren 12an hasi eta pasa den ostegunean amaitu zen ikastaro honetan, 12 laguneko talde batek haibat jaki nola kontserbatu ikasteko aukera izan du: Okaran nahiz piper mermelada nola egin, hegaluzea eskabetxe edo oliba oliotan, sagar dultzea, etab.
Bide batez, antolatzaileek eskerrak eman nahi dizkiete San Joxepeko kideei eskainitako laguntzagatik.
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak