Bertako sukaldaritza ikasten

Atzo amaitu zen bertako sukaldaritza ikasteko Miguel Altuna Institutuak Elkarrekin Ikasten egitasmoaren barruan antolatutako ikastaroa.

Bertan gure etxeetan ohikoak diren jakiak prestatzen ikasteko aukera izan dute MAIko irakasle ohien eskutik: Konejua saltsan, bakailaua pil pil erara, patatak errioxar erara, etab. eta azkenengo egunean, arroza kakahuete saltsarekin nola prestatzen den erakutsi ziguten.

Hurrengo ikastaroa udazkenean izango da. Bide batez, Miguel Altuna Institutuak eskerrak eman nahi dizkio Zuloa Elkarteari emandako laguntzagatik.

Orain ikasitakoa praktikan ipintzera!

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.