Ikastaroan parte hartu duten lagunek, bertakoak ditugun eta eguneroko bizimoduan ohikoak diren jakiak prestatzen ikasi dute: Baratxuri sopak, patata tortilla, legatza saltsa berdean, paella, arroz-esnea, etab.
Bide batez, antolatzaileek eskerrak eman nahi dizkiete Zuloa Elkarteak emandako laguntzari eta Jose Ramon Arakistain, Iñaki Larrañaga eta Joxan Etxeberriari, beraien dedikazioagatik eta sukaldeko sekretuak irakastearren.
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak