SQM gaixoek janari ekologikoa bakarrik kontsumitzen dute

Erabiltzailearen aurpegia Josu Garitaonandia 2020ko aza. 1a, 00:00

Sensibilidad química multiple edo sentikortasun kimiko anizkoitza gaixotasuna gero eta pertsona gehiagok sufritzen dute. Koloniek, pinturek, bernizek, garbitzeko produktu gehienek, autoen keak, uraren kloroak, eta abarrek kanporatzen dituzten produktu kimiko desberdinek gaixoarazten dituzte pertsona horiek. Normaltasun baten barruan min barik bizi nahi badute, neurri bereziak hartu behar dituzte; gehienetan, bakardadea ekartzen die horrek.

Beharbada, gutariko batzuek gaixotasun hau garatzen izan dezakegu, baina denok egin dezakeguna da elikagai ekologikoak kontsumitu; azken finean, gaixo horiei ondo joaten bazaie, guri ere ondo etorriko zaigu.

----------

Josu Garitaonandia

Oparitu Zuhaitz Bat egitasmoaren arduraduna

Bergara

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak