Irina, kakao purua, gurina eta azukrea nahikoa dira txokolatezko gaileta goxoak egiteko. Nahastu, bolatxoak egin, bolatxoak zapaldu eta labean sartu behar dira 20 minutuz. Zuen txanda da orain! Fitxa duzue lagungarri azpian. Errezeta eta argazkiak Maddi Artzamendirenak dira. (Iturria: Puntua)…
Osorik irakurri
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak