Errezeta: txokolatezko gailetak

Erabiltzailearen aurpegia Guraso.eus 2018ko ira. 22a, 09:00

Irina, kakao purua, gurina eta azukrea nahikoa dira txokolatezko gaileta goxoak egiteko. Nahastu, bolatxoak egin, bolatxoak zapaldu eta labean sartu behar dira 20 minutuz. Zuen txanda da orain! Fitxa duzue lagungarri azpian. Errezeta eta argazkiak Maddi Artzamendirenak dira. (Iturria: Puntua)…

Osorik irakurri

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak