Postre edo merienda gozoarekin gatoz gaurkoan. Komeni da errezeta hau 24-36 ordu lehenago egiten hastea, masa hozkailuan izanda karamelu ukituko zaporea izango duelako. Fitxa prest duzue. On egin! Errezeta eta argazkiak Maddi Artzamendirenak dira. (Iturria: Puntua) Errezeta proposamen gehiago aurki…
Osorik irakurri
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak