Errezeta: ‘cookie’ erraldoia banilla-izozkiarekin

Postre edo merienda gozoarekin gatoz gaurkoan. Komeni da errezeta hau 24-36 ordu lehenago egiten hastea, masa hozkailuan izanda karamelu ukituko zaporea izango duelako. Fitxa prest duzue. On egin! Errezeta eta argazkiak Maddi Artzamendirenak dira. (Iturria: Puntua) Errezeta proposamen gehiago aurki…

Osorik irakurri

ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.

ASTEBURUETAKO BULETINA

Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.


Harpidetza aukera guztiak