LAU EGUNETAN ZEHAR 140 GURASO “ERGUIN JATETXE”tik PASA DIRA IKASLEEK PRESTATUTAKO JANARIAK DASTATZERA. KASLEAK , IRAKASLEEN LAGUNTZAZ, PROIEKTU HAU GAUZATU AHAL IZATEKO BURU BELARRI ARITU DIRA PRESTAKETA LANETAN:
-ANTOLAKETA: MENUA, PREZIOAK, BISITARI ZERRENDAK...
-ELIKAGAIAK BARATZETIK JATETXERA: haziak erein,zaintza, jasoketaz...
-MENUAREN PRESTAKETA. Errezetak,sukaldatzea...
-JANGELAREN PRESTAKETA: MAHAIAK, DEKORAZIOA…
-GURASOEN HARRERA ETA MAHAI BANAKETA
-LANBIDEAK: sukaldariak, garbitzaileak,zerbitzariak, fakturak egiten dituztenak...
GURASOEI ESKERRAK EMAN NAHI DIZKIEGU GUZTI HAU POSIBLE IZATEKO BERAIEN PARTAIDETZA EZINBESTEKOA IZAN DELAKO.