Aurreko bost jardunaldietan ere hartu dute parte, izan ere, Soran Etxeko ugazabak ekimen interesgarri guztietan parte hartzeko gertu daudelako: "Jardunaldiek batez ere publizitatea egiten digute, eta hori beti da ona jendea ekartzeko gurera", dio Loren Larrañaga ugazabak.
Idiazabal gaztarekin eta onddoekin egindako menu bere- ziak egin ditu Larrañaga sukaldariak: "Guk uste dugu menu goxoak direla eta prezio onean; menu guztiak 30 euroren bueltan dabiltzalako", dio. Menu horiek eskatzeko aurrez deitu beharra dago.
Jangela handia otsailean
Bestalde, Soran hotelean logela batzuk kendu eta lehenengo solairuan 150 bat lagunendako jangela egiteko asmoa daukate: "Talde handiendako lekua izateko". Proiektua eskuartean dute, baina lanak egiteko seguru asko otsail inguru arte itxoingo dute: "Otsaila oso hilabete tristea izaten da: negua bete- betean eta jende gutxi. Horregatik seguru asko orduan egingo ditugu berritze lan horiek", azaldu du Larrañagak.