Galtzen hasi arren, lehiari buelta eman zioten Eskoriatzako areto futbolekoek: 5-2

Mireia Bikuña 2014ko mar. 9a, 19:45
Eskoriatzak sufrituta menderatu zuen Atxurre. Oso bestelako bi zati jokatu zituen: lehena zatian intentsitate txikiagorekin jokatu zuten, eta bigarrenean, gai izan ziren hamar minutuan lau gol sartzeko.

Atxurre aurreratu zen markagailuan kontraeraso baten. Atsedenaren aurretik berdindu zuen Eskoriatzak. Sari handia, intentsitate txikiko zati baten. Atxurrek atzean itxaroten zuen, gero kontraerasoan irteteko asmoz. Pavok, estrategia aldatu zuen, eta erritmo gehiago sartzeko asmoz, pibota  hegalera zabaldu zuen.

Bigarrenean, konfiantzarekin irten ziren kantxara eta baloia azkar mugituz, hamar minutuan, lau gol egin zituzten, 5-1 aurreratuz.

Lehia erabakita zegoela, ondo defendatu zuten, Atxurrek atezaina jokalari moduan ipini zuenean.