Ondorengoa da menua: entsalada mistoa, oilasko paella, flana, kafea eta edaria (ura, sagardoa eta ardoa).
Apirilaren 19an izango da, 15:00etan, frontoian. Haizean, Espaloian, eta Bolatokian daude txartelak salgai, 13 eurotan; apirilaren 14a izango da azken eguna.
Ondorengoa da menua: entsalada mistoa, oilasko paella, flana, kafea eta edaria (ura, sagardoa eta ardoa).
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Erantzuteko, izena emanda egon behar duzu eta horretarako baimenak eduki behar dituzu. Sartu komunitatera!