Jesus Mari Kalboetxeagak bi pintxo egin zituen Arrasateko Eroski handian

Ikusi eta Ikasi sukaldaritza tailerra eman zuen hilaren 20an Sylvain Pernet sukaldariarekin batera.

Maialde landetxe-jatetxeko sukaldari Jesus Mari Kalboetxeaga Arrasateko Eroski handian lanean ikusteko aukera izan zuen publikoak hilaren 20an. Kalboetxeagak sukaldaritza tailerra egin zuen Oñatiko Torre Zumeltzegi hoteleko sukaldari Sylvain Pernet frantziarrarekin batera. Bina pintxo egin zituzten, eta Kalboetxeagaren esanetan jende asko gerturatu zen.

Ekintza, Debagoieneko mankomunitateak antolatutako Jardunaldi Gastronomikoen barruan sartzen da. Jardunaldi horietan parte hartzen duten sukaldariek egiten dituzte tailerrok.

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.