Pierola ardo upategiak sendagile baten ponentzia eta ardo-dastatzea ekarriko ditu Espaloira

Luis Bujanda Donostia Ospitaleko sendagileak ardo kontsumoaren eta osasunaren gaineko ponentzia egingo du. Haren anaia eta Fernandez Pierola upategiko Carlos Bujandak ardo-dastatzea egingo du. Izena eman beharra dago.

Arabar Errioxan, Moreda herrian, aurkitzen da Fernandez de Piérola ardo upategia. Eguenean, hilak 18, sendagile baten ponentzia eta ardo-dastatzea eskainiko ditu Espaloia kafe antzokian.
    Luis Bujanda Fernandez de Piérola Donostia Ospitaleko medikua da, eta upategiko arduradun Carlosen anaia. Ardo kontsumoa eta osasuna lotuko ditu bere ponentzian.

Ardo-dastatzea

Hitzaldiaren ostean, ardo-dastatzea egingo dute. Upategiko ardoak emango dituzte dastatzera. "Primiziak ere eramango ditugu", aurreratu du Carlos Bujanda Fernandez de Piérolak. "Tartean, Cyatho Verdejo zuria (Rueda), barrikan ondutako 2009ko Fdez. de Pierola zuria, 2004ko gura erreserba beltza edo 2005eko Virium erreserba berezia". 19:30ean egin dute hitzordua.

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.