Iazko garaileak, Añiketan arrasatearrak, aurten ere txapeldun

Jokin Etxebarria 2005ko eka. 21a, 12:30
Elgetako futbito txapelketa ere heldu da amaierara. Ezhoikoa den arren, aurtengoan ere joan den urteko final berdina jokatu zen. Eta aurten ere Arrasateko Añiketan-ek Durangoko Vicios-i irabazi zion: 5-2

Lehen zatia oso berdindua izan zen. Partidua hasi eta berehala, Añiketanekoek jabe ziren, baina beroak eraginda fisikoki jaitsi egin ziren. Bizkaitarrek hori aprobetxatu zuten gora etortzeko, eta lehen zatia bukatzear zela berdinketa lortu zuten.

Bigarren zatia arrasatearrena

Bigarren zatia hasieratik arrasatearrena izan zen. Berehala bigarren gola egin zuten. Eta hori gutxi balitz, hirugarrena eta laugarrena sartu zituzten. Durangokoek ezin izan zuten ezer egin horren kontra eta garaipenak, beste behingoz, Arrasatera alde egin zuen azkenean.