Fagor Industrialek irabazi du derbia 26-27

Jagoba Domingo 2020ko mar. 8a, 14:12

Azken minutuan erabaki da Iturripe derbia, eta garaipena oñatiarrentzat izan da 26-27.

Partidu bizia eta estua izan da, arrasatekoak aurretik joan dira lehen zatiko minutu gehienetan. Hala ere, oñatiarrak estutzen hadi dira eta atsedenaldira aurretik Joan dira 6 goleko aldearekin. Defentsan gogor ibili dira eta etxekoek ez dute asmatu ate aurrean minute luzez.

Atsedenaldi ostean ostera arrasatearrak bolada ona izan dute, oñatiko talde bi jokalari gutxiagorekin geratu da eta momentu hori aprobetxatu dute partiduan berriz sartzeko. Azken minutuak biziak izan dira, 2 minutu faltan 26-26 zen emaitza eta momentu erabakigarrietan oñatiarrak ibili dira finago.