DBH 2. mailako ikasleak “Molecular chef” proiektua burutzen murgilduta daudela aprobetxatuz, Gasteizko Ostalaritza eskolatik hiru sukaldari eta irakaslea etorri zaizkigu gastronomia molekularreko plater desberdinen prestakuntza erakustera eta bere zapore eta testura bereziaz gozatzeko aukera izan dugu. Profesionaltasun handiz burutu dituzte esferifikazioak eta abarrak, teknika desberdinen sekretuak agerrarazten.
MILA ESKER!
Osorik irakurri
ALBISTEAK ESKUKO TELEFONOAN
Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!
WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.
TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.
ASTEBURUETAKO BULETINA
Zure posta elektronikoan asteburuko albiste nabarmenekin osatutako mezua jasoko duzu. Harpidetu zaitez debalde hemen.
Harpidetza aukera guztiak