Gastronomia tailer gehiago udaberrira begira

Peiaz beteriko krepak egiteko aukera eskainiko dute.
Debagoieneko gastronomia prestatzen ikasteko aukera eskaintzen jarraituko dute aurtengo udaberrian Jardunaldi Gastronomikoen 16. ekitaldian. Bailarako jatetxe batzuek menu bereziak prestatuko dituzte garaiko eta bertako produktuekin osatutakoak.

Gastronomia tailerrak antolatu dituzte Bergarako Lasa eta Oñatiko Etxe Aundi jatetxeek.  Martxoaren 26an, errelleinotxoa, legatza era entrekota nola egiten diren irakatsiko dute Lasa jatetxean. Apirilaren 2an, aldiz, peiaz beteriko krepak eta goxuak Etxe Aundin.

Aurrez izena ematea beharrezkoa da, eta telefono bidez (943 79 64 63) egin daiteke, baita posta elektroniko bidez ere: turismo@debagoiena.net.

ALBISTEAK MUGIKORREAN

Debagoieneko albiste nabarmenenak eta azken ordukoak Whatsapp edo Telegram bidez jaso gura dituzu? Harpidetu zaitez doan!

WHATSAPP: Bidali ALTA 688 69 00 07 telefono zenbakira –Whatsapp bidez–.

TELEGRAM: Batu zaitez @GoienaAlbisteak kanalera.