Berdinketak eskuratu dituzte Aloña Mendi eta Antzuolak

Iure Eizagirre 2013ko urr. 12a, 23:31

Distirarik gabe hasi du gaurko partidua Aloña Mendik, Lasarte-Orian. Minutuek aurrera egin ahala jokoa hobetu dute eta bigarren zati azpimarragarria egin dute. Amaieran, baina, 2-2ko emaitzarekin etxeratu dira oñatiarrak. Antzuolarrek bana berdindu dute.

Andoni Azkargorta Aloña Mendiko entrenatzailea penaz geratu da, bigarren zati oso ona egin eta aukera bat baino gehiago gelditu dizkielako Ostadarreko atezainak. Partidua amaitzeko sei minutu falta zirela berdindu du norgehiagoka etxeko taldeak eta horrek pena areagotzen duela adierazi du Azkargortak.

Antzuolak ere berdindu

Antzuolak etxean jokatu du bigarren astez jarraian. Oraingoan Aurrera taldea izan du aurkari eta partidua 1-1eko emaitzarekin bukatu da.