Gertun 8 urtez dihardute lanean. Hasieran, bakailaoa izan dute produkturik preziatuena. Baita txipiroiak, tripakiak, kanutiloak, eta bizpahiru berezitasun ere.
Kalitatezko lehengaiak erabiltzen dituzte. Etxeko errezetan prestatuta, harrera bikaina izan dute. Itsaskiek, txahalkiak, urdekiak edota ortuko lehengaiekin osatutako jakiak dira nagusi.
Hala ere, gaur egun, eskaintza zabalagoa dute. Besteak beste, janari begetarianoa lantzen dute Gertun.
Blog Komertzialak
Blog komertziala, Interneten publizitatea egiteko bide erraz eta eraginkorra da.
Goiena.net-eko blog komertzialen kopurua haziz doa. Dagoeneko 32 komertziok badute berea. Gainera, beste blog asko laster izango dira on-line. Animo! Bidali mezu bat azabarte@goiena.com helbidera eta zure neurriko blog komertziala egingo dizugu.